Beställ offerter

Beställ offerter från våra väl utvalda samarbetspartners. Det är gratis och utan förpliktelser och de kommer berätta mer om vilka solceller som är bäst för dina förutsättningar.

PPAM Solkraft
PPAM Solkraft säljer och bygger solkraftsanläggningar i alla kundsegment – villor, lantbruk, offentliga fastigheter, industri etc. Vi levererar allt från enstaka solpaneler till nyckelfärdiga anläggningar.
En kombination av hög kompetens, egen produktutveckling, snabba leveranser, areaeffektiva och estetiskt utformade anläggningar gör oss unika på marknaden. Vi har de senaste åren levererat och installerat solcellsanläggningar i hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder, och är idag en av landets ledande aktörer inom solkraftsområdet.
Till sidan för offertbeställning hos: PPAM Solkraft

 

Solinnovation AB
Solinnovation är ett företag med större delen av södra Sverige som arbetsområde. Vi har kontor i både Värnamo och Örebro. Företaget startades av Pär och Tobias som är två civilingenjörer med ett brinnande intresse för solel. Vi driver företaget med en vision att bidra till lägre elpriser för våra kunder! Vi tar hand om hela processen från projektering till nyckelfärdig solcellsanläggning.
Till sidan för offertbeställning hos: Solinnovation AB

Modern Miljöteknik
Modern Miljöteknik projekterar och bygger solcellsanläggningar efter kundens önskemål och förutsättningar. Vi hjälper er med allt från bidrags ansökning och sedan genom hela resan fram till en färdig anläggning! Vi vänder oss till er som har villa, företag eller industrifastigheter, där vill vi skapa en balanserad energikostnad åt er under många år framåt.

Viktigt för oss är att bygga en säker anläggning med den typ av teknik som passar just ditt behov.
Ni kommer också finna att prisbilden ligger på en bra nivå hos Modern Miljöteknik.Vår utgångspunkt är Varberg och vi jobbar i sydvästar Sverige, men levererar gärna solcells anläggningar över hela landet! Välkomna att höra av er för en offert eller bara för att ställa frågor hos oss: Modern Miljöteknik

  

SVEA Solar
SVEA Solar är en solcellsinstallatör med kontor i Stockholm, Malmö och Jönköping. Svea är en av Sveriges största installatör av solcellsanläggningar till villor och utför även installationer på lantbruk, bostadsrättsföreningar och kommersiella installationer. Våra installationer är nyckelfärdiga, där vi tar hand om hela processen. Moment som ingår är bland annat projektering, administration och installation utförd av Sveas egna installatörer. Vi använder enbart komponenter av högsta kvalitet från världsledande tillverkare. Vi finns här för er: SVEA Solar

 
 

Varberg Energi är ett energibolag som erbjuder smarta energitjänster för ett hållbart samhälle. Vi har mångårig erfarenhet av solceller och erbjuder både privatpersoner, företag och lantbrukare nyckelfärdiga lösningar. Vi startar med att göra ett platsbesök för att få information om din fastighet. Detta följs av projektering, offerering, och slutligen installation/driftsättning. Självklart hjälper vi dig med att ansöka om de bidrag som är aktuella för din anläggning. Det finns även möjlighet att leasa din anläggning genom oss till en fast månadskostnad. Söker du en trygg och erfaren partner och bor inom 10 mils radie från Varberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning och platsbesök.. www.varbergenergi.se/solcellspaket

 
 
Jämtkraft

Jämtkraft är ett energibolag med ryggraden i Jämtland och Norden som marknad. Vi hämtar vår drivkraft i naturen omkring oss; rika skogar, friska vindar, kraftfulla forsar och solen. Och vi arbetar för att omvandla kraften från de förnybara energikällorna till hållbar el. Vi levererar energi som gör livet bättre för människor. På vägen dit ser vi hållbara relationer som en viktig pusselbit – med våra kunder, medarbetare, partners och andra som berörs av verksamheten.

Vårt ansvar är att se till att Jämtkrafts avtryck i miljön blir så små som möjligt. Vi vill också återinvestera i miljön i form av restaureringar och förbättringar, så att summan av vår verksamhet blir positiv för framtiden.

Jämtkrafts arbete ska vara till gagn för samhället där vi verkar. Utöver vårt arbete med att producera och leverera hållbar el och värme till våra kunder arbetar vi till exempel med sponsring av idrotts- och kulturverksamhet.

Den innovativa energilösningen Dela vattnet. Med molntjänsten Dela vattnet kan du lagra överskottsenergi från solceller i vattnet. Vattenkraften fungerar som ett gigantiskt batteri där det går att hämta kraft året runt, oberoende av väder.

Med Dela vattnet kan du lagra din överskottsenergi från sommaren till vintern, när du använder mest el och den är som dyrast. Läs mer om solceller och Jämtkraft här.
 
 
Solkraft i Viby
Solkraft är en certifierad solkraftsinstallatör som i första hand verkar i Mälardalen, Östergötland, Västergötland och Värmland. Men vi har även varit inblandade i intressanta projekt i  Afrika och Nordnorge. Projekten har alla möjliga storlekar, allt ifrån en enda panel på ett torp i skogen till flera hundra på en verksamhetslokal eller flerfamiljshus.
De komponenter vi använder är av mycket god kvalitet för lång hållbarhet. Vi använder oss av långsiktiga partners när det gäller såväl tillverkare, grossister och medarbetare.
Vi säljer och installerar även batterilager och laddstationer för el-fordon samt utrustning för effektreglering. Beställ offert från Solklart i Viby här.
 
 
Vill ni också synas på den här sidan?
Kontakt oss via formuläret här.