Beställ offerter

Beställ offerter från våra väl utvalda samarbetspartners. Det är gratis och utan förpliktelser och de kommer berätta mer om vilka solceller som är bäst för dina förutsättningar.

PPAM Solkraft
PPAM Solkraft säljer och bygger solkraftsanläggningar i alla kundsegment – villor, lantbruk, offentliga fastigheter, industri etc. Vi levererar allt från enstaka solpaneler till nyckelfärdiga anläggningar.
En kombination av hög kompetens, egen produktutveckling, snabba leveranser, areaeffektiva och estetiskt utformade anläggningar gör oss unika på marknaden. Vi har de senaste åren levererat och installerat solcellsanläggningar i hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder, och är idag en av landets ledande aktörer inom solkraftsområdet.
Till sidan för offertbeställning hos: PPAM Solkraft

Solinnovation AB
Solinnovation är ett företag med större delen av södra Sverige som arbetsområde. Vi har kontor i både Värnamo och Örebro. Företaget startades av Pär och Tobias som är två civilingenjörer med ett brinnande intresse för solel. Vi driver företaget med en vision att bidra till lägre elpriser för våra kunder! Vi tar hand om hela processen från projektering till nyckelfärdig solcellsanläggning.
Till sidan för offertbeställning hos: Solinnovation AB

Modern Miljöteknik
Modern Miljöteknik projekterar och bygger solcellsanläggningar efter kundens önskemål och förutsättningar. Vi hjälper er med allt från bidrags ansökning och sedan genom hela resan fram till en färdig anläggning! Vi vänder oss till er som har villa, företag eller industrifastigheter, där vill vi skapa en balanserad energikostnad åt er under många år framåt.

Viktigt för oss är att bygga en säker anläggning med den typ av teknik som passar just ditt behov.
Ni kommer också finna att prisbilden ligger på en bra nivå hos Modern Miljöteknik.Vår utgångspunkt är Varberg och vi jobbar i sydvästar Sverige, men levererar gärna solcells anläggningar över hela landet! Välkomna att höra av er för en offert eller bara för att ställa frågor hos oss: Modern Miljöteknik

CG Solenergi
Vi levererar nyckelfärdiga anläggningar till tak, dvs material och komplett montering. Vi ser till att matcha dina önskemål med ditt taks förutsättningar så att det blir både snyggt och kostnadseffektivt. Vi utför hela projektet från föranmälan till drift-testad färdig anläggning. Du kommer att kunna följa din anläggnings produktion trådlöst i realtid och enkelt se statistik på produktion per månad mm. Alla våra montörer genomgår utbildning för säkert och professionellt montage. Vi vill göra det enkelt och lönsamt för dig genom att ordna med ansökan för elcertifikat, ursprungsgarantier och investeringsstöd. Om du vill lotsar vi dig till ett elbolag som ger bra betalt för din överskotts-el.
Kontakta oss gärna för offert eller om du har frågor:  CG Solenergi

SVEA Solar
SVEA Solar är en solcellsinstallatör med kontor i Stockholm, Malmö och Jönköping. Svea är en av Sveriges största installatör av solcellsanläggningar till villor och utför även installationer på lantbruk, bostadsrättsföreningar och kommersiella installationer. Våra installationer är nyckelfärdiga, där vi tar hand om hela processen. Moment som ingår är bland annat projektering, administration och installation utförd av Sveas egna installatörer. Vi använder enbart komponenter av högsta kvalitet från världsledande tillverkare. Vi finns här för er: SVEA Solar

Vill ni också synas på den här sidan?
Kontakt oss via formuläret här.