Få prisförslag från de bästa leverantörerna av solpaneler. Solkollen är inte bara en bra samling med information om hur mycket solel du kan producera under de förutsättningar som du anger. Det ger även en bra bild av skatteregler och avgifter från elbolag etc. essutom har vi ett urval av seriösa leverantörer av solpanelspaket. Vi har i  nuläget valt att gå med de leverantörer som levererar helhetslösningar fram till inkoppling av behörig elektriker.

Via vårt formulär "Beställ offerter" så får du prisförslag från de bästa leverantörerna av solpaneler.

 

Få tre gratis offerter på solpaneler /solceller

När du beställer offerter i solkollens formulär så får du gratis tre offerter på solpaneler från olika leverantörer. Även om Solkollen redan har gett dig en uppskattning av både produktion, kostnader och hur mycket du tjänar och sparar så bör du läsa offerterna från proffsen mer noga. Varje hus och situation är unik och Solkollens solkalkylator jobbar med schabloner och uppskattningar. Offerterna du får är framtagna för just din situation och ge gärna så mycket information som möjligt till leverantörerna av solpaneler så kan de ge dig en lösning som anpassad till dina behov.

Jämför offerter
När du väl fått offerterna börjar utsol3annonsmaning att jämföra offerterna. Du får börja med att ställa dig själv frågan vad som är viktigt för dig? Utseendet, miljön, besparingen, återbetalning eller smidigheten i projektet?

Prisjämförelse solceller / solpaneler
När du väl fått offerterna från solkollens samarbetspartners så kan du då göra en prisjämförelse på solcellerna solpanelerna. Inget förslag lär ju vara lika så du får helt enkelt välja med hjärta och hjärna för att komma fram till vilken offert som är bäst för just ert hushåll.

De bästa leverantörena av solpaneler

Vilka är de bästa leverantörerna av solceller? Vi har tittat på hur länge de varit verksamma, branscherfarenhet, servicegrad och vilken teknik de förespråkar.

Skräddarsydda prisförslag  De bästa leverantörena av solpaneler
När du beställer offerter från Solkollens formulär för att beställa offert så får du ett förslag som är baserat på de uppgifter du har angivet. Ofta så ringer även leverantören upp för att få ytterligare information. Finns det skuggning att ta hänsyn till när man väljer lösning som offerten ska baseras på. Är ytan begränsad eller finns det hur mycket bra takyta som helst. Är taket stabilt nog eller behövs även där en förstärkning etc.

Hitta en leverantör
Du kan ju också hitta en leverantör på egen hand men du kommer ju ändå vilja veta om du gör en bra affär. Därför förespråkar vi att man beställer tre offerter från våra leverantörer. Då vet du ganska snabbt mycket mer om hur solpaneler på ditt hus kan förändra din hushållsekonomi. Här hittar du leverantörerna av solpaneler