Om Solkollen

[multilanguage_switcher]
Om solkalkylatorn

Solkollen är ett verktyg som enkelt och snabbt räknar fram värdet av solenergin som träffar ditt tak. När du testat dig fram med några olika scenarion så hoppas vi att du blivit så pass intresserad av att placera solpaneler på ditt hustak att du vill få in offerter från våra utvalda solpanelsleverantörer.

Solkollens kalkyl som skickas till dig efter du har testat dig fram, är ett estimat på solproduktionen samt en uppskattning på investeringens storlek.

Känner du dig nyfiken och redo för att gå vidare och få riktiga prisförslag och offerter på solceller på ditt tak? Fyll i formuläret på sidan Beställ offerter och du får offerter från tre utvalda leverantörer. Det är gratis att beställa offerter och det är utan förpliktelser.

Vem står bakom Solkollen?

Solkollen är ett samarbete mellan Lunds Universitet, LU Innovation System (LUIS) och företaget Applied Geomatics International (AGI) som utvecklat Solkollen. AGI är specialiserade inom geomatik, geospatial informationshantering och geovetenskap. Med mer än 20 års erfarenhet, har vi en stab av ingenjörer, forskare och kvalificerade tekniker inom sina respektive områden. Vi är specialiserade på tillhandahållandet av tjänster, lösningar och utveckling av mobila applikationer. Vi anser att varje kund är unik och nöjda kunder är vårt engagemang. Grundaren av Solkollen och AGI är Mojgan Zareinejad, Doc, PhD. Vill du kontakta Solkollen gör du det enklast via formuläret så återkommer vi inom kort.

Användarvillkor
Att använda Solkollen för eget bruk är gratis.Vill du använda Solkollens beräkningar för att sälja in tjänster eller andra produkter går det bra men du behöver då en användarlicens. Kontakta oss via formuläret så hjälper vi er med det.

Tycker du Solkollen verkar intressant och vill du kanske återkoppla eller samarbeta med Solkollen hör gärna av dig via formuläret på hemsidan.

Kunduppgifter Privacy Policy

Applied Geomatics International är registeransvarig för solkollen.nu. All information som används för att fullgöra våra åtaganden mot användarna lagras på ett säkert sätt och med hjälp av informationsteknik. Endast Applied Geomatics International har tillgång till uppgifterna och uppgifterna säljes eller bytes inte till någon tredje part. För att levererar kalkylarket behöver vi din tillåtelse att skicka information och marknadsföring till din epost. I samband med mail kan du enkelt klicka nej tack längst ner i meddelandet för att meddela oss att du inte vill ha information eller nyhetsbrev till din e-postadress. Din e-mailadress eller andra uppgifter säljs eller lämnas aldrig ut till tredje part.

Utdrag eller ändring av personuppgifter
Du har som kund rätt att beställa ett utdrag av vilka uppgifter solkollen har registrerade om dig. Du kan också begära att solkollen rättar felaktiga, ofullständiga, missvisande eller felaktiga personuppgifter, eller att vi tar bort dina personuppgifter helt och hållet.

För att beställa ut eller begära ändring av personuppgifter skicka in din förfrågan via vårt kontaktformulär.

Solkollen.nu använder sig också av cookies och google analytics för att sajten fortlöpande ska kunna fungera på ett för användaren bra sätt.